02

Minőségpolitika

A Filex Packaging Kft. minőségpolitikája és minőségi céljai

 

A Filmex Packaging Kft. teljes mértékben elkötelezett annak érdekében, hogy tevékenységében és szolgáltatásában megfeleljen a minőség legfontosabb mércéjének, az ügyfelek megelégedettségének. Ennek érdekében mindent megtesz, hogy termékeit a legjobb minőségben a meghatározott határidőre elkészítse. A minőségpolitikát minden évben felülvizsgálja és a cég stratégiájának megfelelően módosítja a vezetőségi felülvizsgálat alkalmával.

 

E célkitűzések érdekében az alábbiak iránt kötelezzük el magunkat:

  •  A piac alakulását folyamatosan figyelemmel kísérjük, a vevők igényeinek felmérését rendszeressé tesszük ezzel biztosítjuk a folyamatos termelést, értékesítést.
  • A gyártás során a minőséget folyamatosan javítjuk mind a gyártó rendszeres fejlesztésével, mint a kollegák szaktudásának javításával.
  • Olyan munkatársakat foglalkoztatunk, akik részt vállalnak a minőségi rendszerek bevezetésében és folyamatos fenntartásában.
  • Biztosítjuk a munkatársak folyamatos képzését.
  • Nem csak a termékek megbízhatósága, de külső megjelenésének javítása is célunk. Ennek érdekében folyamatosan figyelemmel kísérjük az új technológiákat és anyagokat.

A Filmex Packaging Kft. a minőség folyamatos biztosítását, fejlesztését kívánja elérni.

 

Pécs, 2019.01.15

 

Piukovics Márk

Ügyvezető igazgató

 

A weboldal tulajdonosa: A Pécsi Törvényszék Cégbiróságánál  02 09 063797 cégjegyzékszámmal bejegyzett, 7673 Kővágószőlős, Külterület 0222/42 hrs. székhelyű Filmex Packaging Kereskedelmi és Müanyagfeldolgozó Korlátolt Felelősségü Társaság